1. Lazító percek masszázs csomag (100 perc – 16.900 Ft)

– 30 perc arc- és dekoltázs kezelés: szőlőmagolajos hidratálás masszázzsal
– 30 perc LÁB SPA: aromaterápiás hűsítő eukaliptusz, majd bőrpuhító testvajas masszázs
– 40 perc test masszázs shea vajas pakolással: 100% tisztaságú shea vaj, olívaolaj és bio ciprusolaj felhasználásával

Egy igazi átvarázsoló csomag, mely egy megfiatalodott, bársonyos bőrrel ajándékoz meg, és garantált megpihenést, ellazulást biztosít, hogy felfrissülten, megfiatalodva és elragadóan térhess vissza a mindennapokba.

 

2. Alternatív kezelés csomag gerinc problémákra, izomfájdalom megszüntetésére (100 perc – 16.900 Ft)

– 10 perc arc masszázs aloe vera olajjal
– 25 perc talpmasszázs meleg olívaolajjal
– 65 perc teljes test masszázs szőlőmagolajjal

Rengeteg vendégem szenved különböző, elsősorban az izomfeszülésből adódó fájdalmakkal, a háti, nyaki vagy derék szakaszokon, de a fájdalom jelentkezhet a karon illetve lábakon is.

Ezt a csomagot kifejezetten Neked álmodtam meg, ha sok ülő munkát végzel, vagy folyamatosan egyoldalú megterhelés éri a gerincedet, esetleg rossz a tartásod, vagy intenzíven sportolsz, és szeretnéd, ha eltűnnének az edzésből visszamaradt izomgörcsök.

A blokkolt területek oldása kiemelkedően fontos, mivel a tartós izomfeszülés az izomzatban oxigénhiányos állapotot hoz létre, melynek következménye a fájdalom, a rossz közérzet és teljesítménycsökkenés.

Mivel a filozófiám az egyénre szabott kezelés, természetesen az egyes szakaszok kezelésének időtartama a 100 percen belül egyéni szükségleteid szerint változhat, a lényeg, hogy elégedetten és felfrissülten távozz!

 

3. Testi-lelki harmónia masszázs csomag (75 perc – 13.000 Ft)

A masszázs azoknak ajánlott, akik nagy hajtás vagy ünnepi előkészületek előtt, után legyengültek, esetleg kezdődő nátha, influenza jeleit veszik észre magukon. E kezelés célja az immunrendszer, és az egész szervezet megerősítése. A kezelés során citrusos és mentás aromaterápiás olajjal dolgozom, kezelem a teljes testet illetve a kezelés részeként választható még egy talpmasszázs vagy egy energetizáló kezelés is.

A talpmasszázs során az immunerősítés az ami még fokozható, illetve a test öngyógyító folyamatainak a beindítása. Az energetizáló kezelés során a kezelő több energiát juttat a vendég testének azon részébe, ahol energiahiány van éppen.

 

4. Édes álom masszázs csomag (75 perc – 13.000 Ft)

Ez a kezelés nyugtató, stresszoldó hatása miatt nagyon közkedvelt, az év végi utolsó hajtásból egy kis menekülést, nyugalmat hozhat mindenki életébe, mindamellett oldja az izom feszültségeket is. A kezelés 100%-os tisztaságú levendula illó olajjal történik, mely során a teljes test mellett a talp, az arc és a fej is kap energiát.